Búvárúszó Nagytestű 40 cm-es hosszúságban

Normál ár 510 Ft Áfával

Ossza meg

Leírás

Búvárúszó Nagytestű 40 cm-es

Egy tasak 1 db búvárúszót tartalmaz.

típus:

40 cm-es

Békés és rablóhalas horgászathoz egyaránt használható eszköz. Ötvözi a fenekező és az úszós horgászat előnyeit. Kiemeli a csalit az iszapból vagy az aljnövényzet fölé emeli. Fűzzük át a főzsinórt a csövön, csatlakoztassuk a horogelőkét a főzsinór végére. A főzsinór és a horogelőke csatlakozásához helyezzünk egy ütközőt, így a zsinór megfeszítésekor nem csúszik be a csőbe az előke a horogig. Szabad mozgást biztosít a főzsinórnak, finom szerelékek készítéséhez is kiváló. A kapocsra tetszőleges méretű súlyt vagy etető kosarat csatlakoztathatunk. A kapocs és a súly közé Szerelékemelő csövet iktathatunk, így még magasabbra emelhetjük a csalit.

Nagyméretű csalihalhoz vagy nagy tömegű egyéb csalihoz ajánlott.

Búvárúszó és Kosaras Búvárúszó szerelése -Horváth Horgászcikk

Magyar gyártóként a minőséget képviseljük világszínvonalú termékeinkkel a horgászcikk piacon, ezért használhatják már több, mint 35 éve a horgászok legnagyobb megelégedéssel termékeinket, belföldön és külföldön egyaránt. A Búvárúszókról egyéb info a honlapunkon is olvasható: https://gumikukorica.hu/termekkategoria/buvaruszok/ www.gumikukorica.hu www.horiker.hu www.horvathhorgaszcikk.hu

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Búvárúszó Nagytestű 40 cm-es hosszúságban” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .